Mit vegyen fel Keira Knightley az esküvőjén?

Mit vegyen fel Keira Knightley az esküvőjén

Hónapok óta az esküvőjére készül Keira Knightley, ami esetében azt jelenti, hogy egyik dilemmából a másikba esik. Egyelőre csak abban biztos, hogy a pap kérdésére határozott igennel fog felelni, és a ceremónia után elfogy majd némi alkohol.

A legnagyobb gondot az okozza, hogy nem tudja, mit vegyen fel élete egyik legfontosabb eseményére. Bár a világhírű tervező, Karl Lagerfeld már ősszel felajánlotta neki, hogy egyedi kreációt álmodik meg számára, a színésznő más opciókon is gondolkodik. Barátai például arra biztatják, hogy öltözzön Anna Karenina (Anna Karenina, hazai bemutató: 2013. január 24.) stílusban, mert a Tolsztoj-adaptáció hősnőjeként mesésen festett a vásznon.

Vannak olyan ötletek is, hogy öltözzön sellőlánynak vagy királykisasszonynak, ám a férfi rajongók vágyait alighanem egy kommentelő fejezte ki legjobban. Az illető azt ajánlja Keirának, ne vegyen fel semmit, mert úgy a legszebb, ahogy az Úr őt megteremtette.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .