Mit tudunk a Mindörökké rockról?

A rock örök és halhatatlan – de volt egy évtized, amikor a szokásosnál is több élet volt benne. Az volt a hosszú haj, a lángoló szólógitár, a zsúfolt klubok, a nagy rocklegendák kora.

Los Angeles, 1987: Stacee Jaxxet (Tom Cruise) még életében istenné avatták rajongói. Ő a nők bálványa, a színpad császára, aki nagy tetkókkal, félmeztelenül tombol zenekarával a színpadon – egy különleges klubban, ahol a rock ellenségei és hívei végül megvívják majd csatájukat. Stacee és a többi rocker el van szánva, hogy nem enged a szenteskedőknek és az unalmas csend híveinek: nekik a show, a hangerő és a korláttalanság az igazi otthonuk.

Mit tudunk a Mindörökké rockról

A rocklegendák történetét a Def Leppard, Joan Jett, a Journey, a Foreigner, a Bon Jovi, a Night Ranger, a REO Speedwagon, Pat Benatar, a Twisted Sister, a Poison, a Whitesnake és sok más halhatatlan banda zenéje festi alá. Fantasztikus színészek és ragyogó popcsillagok egyesítik erejüket, hogy megidézzék a 80-as éveket: nosztalgia és irónia keveredik a filmben - melyben mindig biztos a ritmus. A tombolás június 21-én veszi kezdetét kis hazánkban.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .