Mit gondoltok A Galaxis őrzői vége főcím utáni jelentről?

A Galaxis őrzői a sztár, ezt ki kell mondanunk. Blue Swede - Hooked On A Feeling belőve csengőhangnak, miegymás, de nem ez lesz a poszt tárgya. Innentől fellőve a SPOILERVESZÉLY TÁBLA, avagy csak azok olvassanak a kép alá, vagy hozzászólásokat, akik látták a filmet, vagy nem érdeklik a filmélményt rontó tényezők!

Mit gondoltok A Galaxis őrzői vége főcím utáni jelentről

Mint azt már megszokhattuk a Marveltől, ezúttal is kapunk vége főcím utáni jelenetet. Méghozzá nem is akármilyet, és kíváncsi lennék a véleményetekre, hogy szerintetek hogyan került ide Howard a Kacsa? Vajon mihez akar vele kezdeni a stúdió? Vagy csak egyszerűen bedobták poénból? Vagy többről van szó? Engedjétek szabadra a spekulációitokat, és természetesen ér spoileresnek lenni.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

3 hozzászólás

  1. Atyus

    Marvel eddig még egyetlen stáblista utáni filmrészletét sem hagyta kiaknázatlanul, s most sem fogja ezt tenni. Kellő kapocs a Thor, illetve a Bosszúállókhoz. Howard a Kacsa azonban nem annyira illik a képbe, de felbukkanása tuti visszatérést igér.

  2. khaos

    Ez sztem szimplán egy kikacsintás volt. Anno Marvel elkészíti howardot,Disney bepereli őket mert úgy nézett ki mint Donald kacsa. Majd a lucasarts elkészíti a filmet róla ami meg nagy bukta lett. Ma már a Disney kezében van a Marvel és a lucasarts is. Összeértek a szálak,de ettől még nem hiszem h lassan ebből is akarnak majd filmet.
    főleg h nem is terveztek alapból extra jelenetet a film végére a rendező állítása szerint

  3. Szerintem meg csak egy sima kikacsintás volt. Amióta feljött ennyire a Marvel a Thoron kívül nemigen zajlott semmi a földön kívül, (és az is nagy részben a Földön) ez valami “reménysugár az emberiségnek” Vagy nem :D Na visszatérve egy jelképes remény hogy nem bukik a film xD