Mire számíthatunk idén nyáron a Forum Hungarytől?

A Forum Hungary a napokban bevásárolt egy csomó filmet, melyet a fejlécből elérhető 2012-es premierdátumos felhozatalba szépen bele is véstem, azonban a nyár végéig érkező filmjeik rövid jellemzését alább olvashatjátok.

Piranha 3DD (Piranha 3DD) - június 14.

(r: John Gulager; fsz: Danielle Panabaker, Ving Rhames and David Hasselhoff)

Dupla adag akció, dupla adag horror, dupla akkora didik.

Ideglelés Csernobilban (Chernobyl Diaries) - június 21.

(r: Bradley Parker; fsz: Jesse McCartney, Jonathan Sadowski and Olivia Dudley)

Az Európában vakációzó fiatalok a szokásos turistalátványosságok kipipálása után úgy döntenek, eljött az igazi kaland ideje, és felbérelnek egy idegenvezetőt, aki az 1986-ban a csernobili atomrobbanás után egyik pillanatról a másikra kiürített Prijpjaty városába viszi őket. Egy rövid felfedezőút után azonban a kis csapat egyre furcsább jeleket tapasztal, lassan pedig kénytelenek beismerni, hogy nincsenek egyedül…

Streetdance 2 3D (Streetdance 2 3D) - június 28.

(r: Max Giwa és Dania Pasquini; fsz: Sofia Boutella, George Sampson and Tom Conti)

Ash ismét csapatot verbuvál a legjobb utcai táncosokból, hogy végre legyőzhessék az Invinciblest, a világbajnok tánc-csoportot.

Míg a világvége el nem választ (Seeking a Friend for The End of The World) - július 19.

(r: Lorene Scafaria, fsz: Steve Carell, Keira Knightley and Melinda Dillon)

Egy 35 kilométer széles aszteroida száguld szélsebesen a Föld felé, és meghiúsult az utolsó esély is a becsapódás elkerülésére. Ám nem csupán a bolygó került veszélybe, hanem a jámbor biztosítási ügynök, Dodge (a Golden Globe-díjas Steve Carell) házassága is, mivel az asszony értesülvén a borzasztó hírről, miszerint 21 nap múlva megsemmisül a világ, azon nyomban elhagyja férjét.

Merida, a bátor (Brave) - augusztus 2.

(r: Mark Andrews és Brenda Chapman, eredeti hangok: Kelly Macdonald, Emma Thompson, Billy Connolly, Julie Walters, Kevin McKidd, Craig Ferguson, Robbie Coltrane)

Ősidők óta hősi csaták történetei és misztikus legendák járják be a titokzatos és zordon Skót- felföldet, mely történetek generációról generációra szállnak. A bátor skót hercegkisasszony, Merida szembeszáll tradícióval, végzettel és egy ismeretlen fenevaddal, hogy bátorságával példát mutasson népének és elfoglalja méltó helyét a legnagyobb hősök között.

Csingiling - A szárnyak titka (Tinker Bell: Secret of the Wings) - augusztus 23.

(eredeti hangok: Lucy Hale, Jesse McCartney, Anjelica Huston, Lucy Liu)

Csingiling új tündérekkel ismerkedik meg a téli erdőben, ahol a tündérszárnyak titkát próbálja megfejteni.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .