Mindörökké Leppard

Mindörökké Leppard

Az igazi rock’n’roll életérzést nehéz megtapasztalni. A Mindörökké rock (16) (Rock of Ages, hazai bemutató: június 21.) stábja arra szövetkezett, hogy életre kelti a 80-as évek vad, pörgős, őrült bulihangulatát, és ehhez néhány klasszikus rockslágert is felhasznál, a kor legnagyobb rocksztárját pedig a mi korunk egyik legnagyobb mozisztárja kelti életre: Tom Cruise.

A film egyik helyszínéül szolgáló klubot felépítették, táncoló, bulizó statisztákkal pakolták tele, az alkotók mégsem voltak biztosak benne, hogy elég hitelesek lesznek-e. De közel volt a segítség.

A film rendezője, Adam Shankman titokban meghívta a díszletbe a környéken turnézó Def Leppardot. Az angol rockerek, akiknek világszerte több mint 100 millió lemeze kelt már el, óriási turnébuszokkal, igazi rocksztárpompában érkeztek, és mindenki meglepetésére a díszletszínpadon igazi koncertet adtak. Lenyomtak három számot, köztük a filmben is szereplő Pour Some Sugar On Me-t: ennek előadásakor Tom Cruise is színpadra lépett velük. A gyors koncert után a banda tagjai biztosították az alkotókat arról, hogy a klubjuk teljesen oké – és a stáb megnyugodva vághatott bele a forgatásba. A színpad – és a sztár – kiállta a próbát.

IC Press

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .