Mindörökké házasság

Mindörökké házasság

Alec Baldwin a Mindörökké rock (Rock of Ages, hazai bemutató: június 21.) egyik legbátrabb szereplője, és most talán az életben is nagy lépésre szánja el magát. A 80-as évek rockerei közé vezető extravagáns film szereplői a történet kedvéért mind kivetkőznek önmagukból: Tom Cruise hosszú hajú, agyontetovált rockert játszik, Baldwin pedig lepukkant, a csőd közelében egyensúlyozó klubtulajdonost. Az 54 éves színész, aki 2002-ben vált el Kim Basingertől együtt vett részt a Cannes-i Filmfesztiválon menyasszonyával, a 27 éves Hilaria Thomasszal, és állítólag innen házasodni indulnak tovább egy meg nem nevezett európai városba.

Alec Baldwinnak voltak már komoly összecsapásai a mindenütt megjelenő fotósokkal, úgyhogy az ifjú pár nem nyilatkozott az esetről, és a meg-megújuló pletykaviharokra sem volt hajlandó reagálni: a színész és a múlt hónapban eljegyzett szerelme titkolják a tervezett lakodalom helyszínét.

De az esküvőt kísérő buli nem marad el: a Mindörökké rock igazából egyetlen hatalmas buli, és Alec Baldwin bebizonyítja benne, hogy a kor nem számít: minden generáció képes őrült tempóban élvezni az életet.

IC Press

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .