Mindig tudja, mi lesz óriás

Egy színésznek sokféle tehetségre van szüksége. Nicholas Hoult, mindössze 23 éves, de már a legnagyobb költségvetésű, legmenőbb filmek sztárja. És ehhez nemcsak az kell, hogy a férfias határozottságába bőven vegyül kisfiús báj, hogy minden akciójelenetbe élvezettel veti bele magát, és hogy van humorérzéke. Az is fontos, hogy mindig ráérez, miből lesz a siker: ezért szerepel vagy négy franchise-filmben - olyan produkcióban, aminek szinte biztosan lesz folytatása.

Mindig tudja, mi lesz óriás 01

Nemcsak az X-Men sorozat ilyen, melyben ő volt Hank McCoy, vagyis a Bestia. 2010-ben már A titánok harcában is felbukkant, ott Eusebiost alakította, és legalább ilyen izgalmas, hogy a 26 évnyi szünet után folytatódó Mad Max-sorozat új részében a Tom Hardy által megformált Max legjobb barátját keltheti életre.

Mindig tudja, mi lesz óriás 02

Ezek után nem csoda, hogy Nicholas Hoult Bryan Singer családi fantasyjében, Az óriásölőben (12) (Jack the Giant Slayer, hazai bemutató: március 28.) is szívesen vállalta el a főszerepet: biztosra veszi, hogy ennek a filmnek is lesz még folytatása.

Mindig tudja, mi lesz óriás 03

- Ez a film tuti siker, a főszereplői nagyon jó fejek, és a fantáziavilág, ahol játszódik még nagyon sok történet helyszíne lehet - nyilatkozta Hoult az újságíróknak, amikor a film kedd esti, hollywoodi gálapremierjére érkezett. - Amikor a forgatás végén kezet ráztam Ewan McGregorral, azt mondtuk egymásnak: felesleges nagyon búcsúzkodni, hamarosan úgyis folytatjuk.

Mindig tudja, mi lesz óriás 04Mindig tudja, mi lesz óriás 05Mindig tudja, mi lesz óriás 06Mindig tudja, mi lesz óriás 07Mindig tudja, mi lesz óriás 08Mindig tudja, mi lesz óriás 09Mindig tudja, mi lesz óriás 10Mindig tudja, mi lesz óriás 11Mindig tudja, mi lesz óriás 12Mindig tudja, mi lesz óriás 13Mindig tudja, mi lesz óriás 14Mindig tudja, mi lesz óriás 15Mindig tudja, mi lesz óriás 16Mindig tudja, mi lesz óriás 17Mindig tudja, mi lesz óriás 18

IC Press

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .