Minden sínen, bejelentették a Pán Péter stábját

A Warner Bros. hivatalosan is bejelentette, hogy április 28-án kezdődik az élőszereplős Pán Péter film, a Pan forgatása, amelyet Joe Wright (Hanna - Gyilkos természet, Anna Karenina) fog rendezni.

Minden sínen, bejelentették a Pán Péter stábját

Új irányt vesznek a klasszikus történettel, amelynek karaktereit J.M. Barrie alkotta meg, és ebben a változatban a cselekmény egy árvát követ nyomon, aki a különös Sohaországba kerül. Számos vicces és veszélyes kaland során végül rájön, hogy az a sorsa, hogy hőssé váljon, akit mindenki csak úgy ismer majd: Pán Péter.

Hugh Jackman fogja Feketeszakáll-t, Garrett Hedlund Hook kapitányt, Rooney Mara Tigris Lilyt, Adeel Akhtar Smee-t, Pán Petert pedig Levi Miller kelti életre. Amanda Seyfried is csatlakozott a szereplőgárdához, aki Maryt, Jack Charles pedig Tigris Lily apját fogja alakítani, de jelen lesz még Taejoo Na (Kwahu), Nonso Anozie (Bishop), Kathy Bruke (Barnabas) Kurt Egyiawan (Murray), Lewis MacDougall (Nibs) és az újonc Leni Zieglmeier (Wendy Darling).

Jason Fuchs tollából származik a forgatókönyv, viszont a Pan cím még nem biztos, hogy végleges. Producerként Greg Berlanti, Paul Webster, Sarah Schechter lesznek jelen. A forgatás a Warner leavesdeni stúdiójában fog zajlani, magával a filmmel pedig 2015. július 17-ére kell elkészülnie Joe Wright rendezőnek.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .