Miles Teller: Kisdobosból bankrabló?

A Universal Pictures csapott le Josh Dean cikkének megfilmesítési jogaira, amelynek címe a The Life and Times of the Stopwatch Gang lesz, főszereplőjét pedig Miles Teller fogja alakítani - írja a The Wrap.

Miles Teller Kisdobosból bankrabló

Nem kisebb arc rendezi a filmet, mint Ruben Fleischer, akinek ugye a Zombielandet köszönhetjük többek közt. Az alapokat adó cikk a The Atavist oldalán jelent meg, melynek középpontjában néhány a való életben is létező kanadai bankrabló áll, akik Amerikába utaztak, és több mint 100 bankot raboltak ki, mialatt egyetlen lövés sem dördült el. A bűnözők több mint $10 millió dollárral távoztak, és Josh Dean cikke arra világít rá, hogy hogyan ért véget a történetük, és hogyan úszták meg tetteiket.

Perpillanat nem világos, hogy Miles Teller kit fog alakítani, és arról sem számoltak be, hogy ki adaptálja forgatókönyvvé Josh Dean cikkét. Mindenesetre különös ez így a Kate Marás hír után, hiszen mind Teller, mind pedig Mara főszereplője a nyáron érkező Fantasztikus négyes (Fantastic Four) újragondolásnak.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .