Michael Bay egy vagyont költött huncut szexjátékokra

Több mint $75 ezer dollárt - 17,25 millió forintot - költött huncut szexuális segédeszközökre Michael Bay. A rendező nem lett hirtelen szexmániás, Izomagyak (Pain & Gain, hazai bemutató: 2013. augusztus 8.) című új filmjéhez kellettek kelléknek. Csakhogy mindet egy szálig hazavitte a stáb.

PAIN AND GAIN

"Nem sajnáltam rá a pénzt, mert arra számítottam, hogy a nagy részét majd visszavásárolja az eladó, hiszen nem bontottuk ki a csomagolást - meséli a rendező. - Csakhogy a forgatás végére az összes cucc eltűnt. Külön filmet is csinálhattam volna arról, ahogy egy-egy munkanap elején a stáb megcsodálja az anatómiailag megdöbbentően korrekt segédeszközöket. Volt, aki egyik ámulatból a másikba esett, mások meg hisztérikusan vihogtak. Számítottam arra, hogy egy-két eszköznek lába fog kelni, de hogy a végére az egész rakomány új gazdára talál, arra nem."

A Mark Wahlberg és Dwayne Johnson főszereplésével készült Izomagyak hősei miamii testépítők, akik elrabolnak egy üzletembert, hogy pénzt zsaroljanak ki belőle, de minden tervük dugába dől, és útjukat halottak szegélyezik.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .