Megvan Channing Tatum első filmrendezése

Channing Tatum is megrendezi első filmjét, a Forgive Me, Leonard Peacock-ot, amelynek alapjait Matthew Quick (Napos oldal) azonos című regénye szolgáltatja - írja a The Hollywood Reporter.

Megvan Channing Tatum első filmrendezése

Tatum igazándiból csak a film társrendezője - és producere - lesz, régi munkatársa, Reid Carolin mellett, akivel közösen már keresik a regény adaptálására alkalmas írót. James Ponsoldt (The Spectacular Now) korábban már dolgozott a regény forgatókönyvvé adaptálásán, de úgy tűnik, hogy az ő verziója nem felelt meg, ezért keresnek a producerek új írót.

A történet középpontjában egy problémás tizenéves áll, aki eltervezi, hogy megöli legjobb barátját, aztán saját életének is véget vet. A forrás beszámolójából az is kiderült, hogy Tatum talán szereplőként is feltűnik a filmben, méghozzá egy tanár szerepében, aki beavatkozik a fiú tervébe.

Tatum és Carolin mellett Peter Kiernan is beszáll a buliba producerként a Free Association nevű produkciós cégével, viszont a forgatás részleteit nem ismerjük.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .