Meglepődtek Noé szenvedélyességén

Csodálkozik Amerikában egy kis keresztény csoport, akik Hitvezérelt Fogyasztóknak nevezik magukat (Faith Driven Consumers). Azon lepődtek meg, hogy a Noé című szuperprodukcióban a címszereplő (Russell Crowe) többet iszik a kelleténél, meg azon is, hogy egy nagyszabású csatajelenetben hatkarú angyalok sietnek a főhős segítségére. Szerintük ez a híres bibliai történet túlságosan hollywoodi megközelítése. Pedig csak fel kellene lapozniuk a Szentírást, amelyben Noé valóban lerészegedik - mutat rá egy kritikus.

Meglepődtek Noé szenvedélyességén

Darren Aronofsky rendező pedig korábban többször is elmondta, hogy filmje maradéktalanul tiszteletben tartja az eredeti üzenetet, miközben egyéni vízió Isten és ember viszonyáról, amibe a hatkarú angyal is belefér. A Noéban (Noah, hazai bemutató: 2014. március 27.) Sir Anthony Hopkins alakítja Matuzsálemet, a női főszereplők pedig az Oscar-díjas Jennifer Connelly és Emma Watson.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .