Megint kinéz egy Oscar Kate Winsletnek

Megint kinéz egy Oscar Kate Winsletnek

Teljesen odavannak a kritikusok Kate Winslet új filmjéért, és arra tippelnek, hogy a színésznő ismét esélyes egy Oscarra. (Eddig hatszor jelölték, és végül 2009-ben kapta meg A felolvasóért.)

A Telluride-i Filmfesztiválon most mutatták be a Labor Day (Labor Day, hazai premier: 2014. február) című drámát, amelyben a Winslet által alakított elhanyagolt családanya befogad egy szökött gyilkost, akit Josh Brolin játszik. Brolin teljesítményét szintén felsőfokú jelzőkkel illetik, és az ítészek szerint neki is járna majd februárban egy aranyszobrocska (őt a Milkért jelölték négy éve).

Brolinról megemlítik, hogy ritkán kap a tehetségéhez méltó feladatot, a Labor Day azonban kétségtelenül az ő filmje. A magasztalók nem feledkezne meg Jason Reitman rendezőről sem (Juno, Egek ura), aki szerintük biztos kézzel vezényel le egy megrázó drámát, és olyan hatásosan vezeti a nézőt a végkifejlet felé, hogy a finálé alatt kevés szem marad szárazon.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .