Még egy Frankenstein film, a VHS rendezőnégyesétől

Még egy Frankenstein film, a VHS rendezőnégyesétől

A Vulture úgy értesült, hogy a Lionsgate tárgyalásokat folytat a Radio Silence négyesével (Matt bettinell-Oplin, Tyler Gillett, Chad Villella és Justin Martinez), hogy rendezzék meg a The Reawakening-et.

Hoppá, ez így érdekes: úgy írták le a projektet, mint egy modern talált felvételes projektet, amely Frankenstein történetén alapul, de a további részletekbe nem kívántak belemenni. A Radio Silence rendezte a V/H/S című horror antológiát, amelyet a Magnolia Pictures szerzett meg, és januárban a Sundance Film Fesztiválon be is mutatták.

Luke Dawson (Árnykép) írta a forgatókönyvet, amelyet úgy jellemeztek, mint az 1910-es Frankenstein és az 1990-es Egyenesen át (Flatliners) hibridjét.

Hát, ami azt illeti, Frankensteinből elegünk lesz az elkövetkezendő évek során. Ott van Stuart Beattie I, Frankensteinje, a Sony is tervez Frankenstein címmel filmet, melyet Matthew Tolmach producál, és a Fox címnélküli Frankenstein projektje (Untitled Frankenstein Projcet) is ott van, melyhez Az erő krónikája-t jegyző Max Landis körmölt forgatókönyvet, és még sorolhatnám.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .