Matthew Vaughn és X-Men - Az elsők teljes stábja visszatér a folytatásban

Matthew Vaughn és X-Men - Az elsők teljes stábja visszatér a folytatásban

A The Hollywood Reporter adta hírül, hogy a tavalyi év egyik nagy sikerfilmje, az X-Men - Az elsők teljes stábja visszatér az X-Men: First Class Sequelben. Beleértve Matthew Vaugn rendezőt, James McAvoyt (X Professzor), Michael Fassbendert (Magneto) és Jennifer Lawrence-et (Mystique).

Bryan Singer szintén visszatér produceri tisztségében, mint ahogyan Simon Kinberg (Sherlock Holmes) is újra tollat ragad, hogy papírra álmodja a folytatás forgatókönyvét. Az X-Men - Az elsők a 20th Century Fox legutóbbi nagy siker franchise-ja, amely világszinten $353 millióval gazdagította a megavállalatot. A Fox reméli, hogy Michael Fassbender és Jennifer Lawrence neve még ütősebben fog hangzani, mire elkészül a folytatás.

A forgatást még nem mostanság kezdik, és a premier napját sem állították meg. A folytatásban új mutánsok felbukkanása szinte biztosra vehető, szóval a közeljövőben várható néhány szereplőválogatásos hír érkezése.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .