Második Terminator Genisys szinkronizált előzetes

A nyár közepén visszatér a mozikba a Terminátor, méghozzá Terminator Genisys címmel, amelyre új előzetessel emlékeztetnek bennünket. A film második előzetese nem csak szinkronizáltan, hanem akár magyar feliratos változatban is elérhető alább. Magyarországi premier július 2-án.

Amikor John Connor (Jason Clarke), az emberi ellenállás vezére visszaküldi Kyle Reese őrmestert (Jai Courtney) 1984-be, hogy megvédje Sarah Connort (Emilia Clarke) és biztosítsa a jövőt, egy váratlan esemény megtöri az idővonalat. Reese így a múlt egy új, ismeretlen verziójában találja magát, ahol váratlan szövetségesekre akad - köztük az Őrzőre (Arnold Schwarzenegger) -, veszélyes új ellenségekbe ütközik, és egy új küldetésbe csöppen: vissza kell állítania a jövőt...

Magyar bemutató 2 (szinkronizált):

Magyar bemutató 2 (feliratos):

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

6 hozzászólás

  1. Ó istenem. Rúgjatok pofán. Szemből tarkón. Vagy mindegy hogy, csak dőljek ki a vetítésig. Csak csináljátok.
    Mint egy szaros kölyök úgy várom.

    • u.i: A múltkor említettem a rengeteg utalást a T2-re. Ebben a vigyorgós részt is onnan mentették. Igaz a Directors Cut hiánya miatt, rengetegen nem látták de abban az elveszett 20-25 percben ez is benne volt ;) Illetve hasonló.
      Mondom én, minőségi darab lesz :D

      • Amikor kijött, akkor nagyon adta az első rész. Tetszett a csapatfejlődés benne, de úgy ahogy volt minden. Örültem amikor bejelentették a másodikat. Csodálom is, hogy annyira nem érdekel, hogy nagyon.