Máskor érkezik a Gambit, az Alien és a Predator is

A 20th Century Fox rendezkedett kicsit a naptárjában, ami több már korábban bejelentett film bemutatóját is érinti.

Máskor érkezik a Gambit, az Alien és a Predator is

Az első a Gambit film, amit egyszerűen levettek a térképről. Doug Liman rendezte volna, a főszereplők Channing Tatum és Lea Seydoux lettek volna, és eredetileg idén október 7-től került volna vásznakra. Az okokat nem firtatták.

Akad néhány Fox és Marvel közös gyerek is, amelyek közül az első címnélküli Fox / Marvel film 2017. október 6-án kerül mozikba, egy másik címnélküli Fox / Marvel film pedig 2018. január 12-én. Ez utóbbi lenne a Deadpool 2? Reméljük, hogy hamarosan kiderül, miről is van szó. Az első projektnek az Andy Serkis-féle The Jungle Book: Origins lesz az ellenfele 2017. október 6-án, a másik filmnek pedig a Szárnyas fejvadász (Blade Runner) folytatással és a Sherlock Gnomesszal kerül megmérkőznie 2018. január 12-én.

Korábban láthatjuk viszont a Ridley Scott nevével fémjelzett Alien: Covenantot, ami 2017. október 6. helyett már 2017. augusztus 4-én mozikba kerül odakint. Ennyit arról, hogy az október a sci-fik hónapja. Ezen a napon érkezik a Tökéletes hang 3 (Pitch Perfect 3) és a Blazing Samurai. A 20th Century Fox kitűzte a Shane Black-féle The Predator premierjét 2018. március 2-ára, ám erre a napra egyelőre nincs más film bejelentve.

Tim Burton legújabb filmje, a Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei (Miss Peregrine's Home for Peculiar Children) idén karácsony helyett már szeptember 30-án mozikba kerül.

Átköltöztették a Ferdinand című animációs filmet 2017. április 7-ről július 21-ére, ahol Nolan (Dunkirk) és Besson (Valerian) új filmjei nyitnak. A Why Him? pedig megkapta az idei karácsonyi premiert, ami eredetileg november 11-én debütált volna. Végül pedig The Mountain Between Us is lekerült a palettáról, ami eredetileg 2017. február 10-én lett volna bemutatva.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

2 hozzászólás

  1. zsocso

    Az új Predator nagyon várós. Shane Black irja és nála aligha ismeri jobban más iró azt az univerzumot. Ugyebár szerepelt is az első részben. És igy biztos, hogy nem kukázzák az előző részeket.
    Én a Fox/Marvel filmre egy X-Force-ot tippelek vagy New Mutants-t. Mindkettőt emlegették már. Ráadásul Deadpool és Kolosszus régi X-Force tagok.
    A Gambit remélem elkészül valamikor Liman-el. De azt nem bánnám ha Tatumot és Seydoux-t lecserélnék.
    Arra is kiváncsi vagyok, hogy Scott milyen irányba viszi el az Alien univerzumot. Ha már lefújta Blomkamp verzióját, akkor csináljon valami brutál jó filmet!

  2. Hollingsworth

    A Black féle Predatort én is nagyon várom, ahhogy az Alient is! A tim Burton film is város, de én már a Halott menyasszony óta nem láttam egy jó T.B filmet! (a nagy szemek nem volt rossz, csak egyszer nézős volt) De ezt a Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei könyvet elkéne olvasni előtte! :D