Mark Wahlberg és Taylor Kitsch tengerészgyalogosnak állnak

Mark Wahlberg és Taylor Kitsch tengerészgyalogosnak állnak

Mark Wahlberg, Taylor Kitsch és Ben Foster fogják alakítani Peter Berg jó ideje készülőfélben lévő tengerészgyalogokról szóló filmje, a Lone Survivor főszereplőit, írja a Deadline.

A film Marcus Luttrell, Lone Survivor című regényének adaptációja, amely szívszorító történetet mesél el arról, Marcus Luttrell és Navy SEAL csapattársai hogy küzdöttek az életben maradásért, miután 2005-ben egy titkos küldetés alkalmával Afganisztánban csapdába csalták őket a tálibok a Hindu Kush hegyvidéken, ahová azért küldték őket, hogy egy terrorista csoport vezetővel végezzenek. Mark Wahlberg fogja alakítani Marcus Luttrellt, míg Taylor Kitsch és Ben Foster egy-egy tengerészgyalogost.

Peter Berget az ösztönözte, hogy megírja a dráma forgatókönyvét, hogy egy hónapot eltölthetett egy tengerészgyalogos csapattal, és megtapasztalhatta, hogy milyen az élete valójában egy tengerészgyalogosnak. Berg természetesen nem csak a szkriptért fog felelni, hanem a rendezést is ő maga végzi, és ezért lehet ebből egy remek film, mert ilyen tapasztalatokkal hitelesebbé válhat az egész film légköre.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .