Mark Ruffalo és Scarlett Johansson egy dallal menti meg az életed?

Mark Ruffalo és Scarlett Johansson egy dallal menti meg az életede[3]Az Oscar-jelölt Mark Ruffalo és Scarlett Johansson, akiknek közös szuperhősös filmjük, A bosszúállók (The Avengers) hamarosan mozikba kerül, elvállalták a Can a Song Save Your Life? főszerepeit. A forgatókönyvet és a rendezést is egyaránt John Carney (Once) végzi, jelentette be az Exclusive Media Group egyik fejese.

Hogy álmaikat valóra váltsák és életüket a zenének szentelhessék Gretta (Johansson) és pasija New Yorkba költözik. Ám a fiút elcsábítja a fény és a csillogás ígérete, amikor szóló szerződést ajánlanak neki - ezért elhagyja Grettát, akinek a szíve teljesen összetörik. Azonban új remény csillan fel számára, amikor a lecsúszott zenei producer (Ruffalo) véletlenül meghallja őt a helyi bárban, és azonnal lenyűgözi a lány nyers tehetsége és eredetisége - rájön, hogy ez lehet mindkettőjük utolsó esélye, hogy változtassanak az életükön. Barátságuk és a zene iránti elkötelezettségük segít megtalálni a saját hangjukat, és egy olyan közös dalba kezdenek, amely mindenkit megérint a környezetükbe és bebizonyítja azt, hogy minden történetnek megvan a saját filmzenéje.

A forgatást júniusban kezdik, és John Carney a rendezésen kívül a film zenéjén is együtt fog dolgozni a Grammy-díjas Gregg Alexander dalszövegíróval.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .