Luke Evans és Olivia Wilde a maffia kereszttüzében

Luke Evans, Olivia Wilde, Armie Hammer, Cillian Murphy és Michael Smiley is szerepet kapta a Free Fire-ben, a brit filmes, Ben Wheatley (Vérturisták, Valahol Angliában) legújabb filmjében - írja a Variety.

Luke Evans és Olivia Wilde a maffia kereszttüzében

A történet szerint 1978-at írunk, Bostonban járunk, és egy Justine (Olivia Wilde) nevű nőt követhetünk nyomon, aki leszervez egy találkozót két ír férfi (Cillian Murphy és Michael Smiley), valamint egy banda között, aminek főnökeit Luke Evans és Armie Hammer alakítják, hogy kössenek meg egy fegyverüzletet. Azonban az alku megkötése előtt lövések dörrennek el, így egy halálos játszma veszi kezdetét a túlélésért.

Az angliai forgalmazási jogokat a StudioCanal kaparintotta meg, a film költségvetése pedig $10 millió dollárt kóstál. Nem mellékes az az információ sem, hogy ez lesz Ben Wheatley rendező első olyan filmje, amelyet az Államokban fog leforgatni. Andrew Starke producerként lesz jelen, a forgatás pedig jövő tavasszal veszi kezdetét.

Ben Wheatley jelenleg a High-Rise utómunkálataival van elfoglalva, amelynek főszereplőjét szintén Luke Evans alakítja, akinek új filmje, Az ismeretlen Drakula (Dracula Untold) nemrégiben került bemutatásra.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .