Linda Hamilton visszatér Sarah Connorként

A The Hollywood Reporter nem semmi hírt hozott le a minap! A Terminátor 2 - Az ítélet napja 3D-s hollywoodi premierje előtt az új Terminátor film rendezője, Tim Miller és James Cameron bejelentették a nagy hírt, hogy Linda Hamilton visszatér.

Természetesen továbbra is Sarah Connor szerepét szánják a színésznőnek. Miller és Cameron jelenleg az új trilógián dolgoznak, amelynek munkálatai jelenleg az írószobában zajlanak David Goyer, Charles Eglee és Josh Friedman tollaival.

A Terminátor jogai 2019-ig biztosan Cameron kezében vannak, aki producálja az új trilógiát, amelyet a Deadpoolt jegyző Tim Miller rendező kapott meg, és David Ellison cége, a Skydance is részt vesz a gyártásban. Gondolom, Arnold Schwarzenegger visszatérését fölösleges külön hangoztatnom, aki ezek fényében Linda Hamiltonnal immáron harmadik alkalommal fog Terminátor-filmben szerepelni.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

7 hozzászólás

  1. Imádom a régi Terminator filmeket. Na de hogy ebből megint mi fog kisülni?

  2. A hírek szerint figyelmen kívül fogják hagyni az összes Terminátor filmet ami a T2 után készült tehát voltaképpen kapni fogunk egy igazi Cameron féle Terminátor 3-at.

    • Edete

      Na ez mondjuk elég jól hangzik. A T2 után ment félre a sztori.

  3. tokesrece

    Hátha jó lesz és bejön a dolog! Hátha a hollywoodi okosok az alienre is rábólintanak! Ott akarták ugyan ezt!

    • zsocso

      Ez bizony egy az egyben Blomkamp ötletének a tovább gondolása csak Terminatorokkal. Azért annyira nem lelkesedem, mert bejelentették, hogy egy 18 éves lány lesz a főszereplő és megint utazgatni fognak az időben. Jobban örültem volna egy posztapokaliptikus Terminatornak. Nem hiányzik már ide az időutazás és remélem hanyagolva lesz a tini vonal.

  4. tokesrece

    A Bale féle terminátor megváltás szerintem nagyon jó film! Az már feldolgozta a posztapokaliptikus témát. Igazából tippem sincs hogy milyen sztorival rukkolnak elő!

    • Nekem is tetszett a megváltás. Én még megnézném a tényleges kezdetét a háborúnak is. Amikor a Terminatorok elkezdik átvenni a hatalmat. De valószinü, hogy nem ebben gondolkodnak most sem.