Liam Neeson vasalóval sokkolt

Liam Neeson vasalóval sokkolt

Mosodát nyitott Liam Neeson nővére, Elizabeth, és az Oscar-jelölt sztár úgy gondolta: a jó bornak is kell a cégér, vagyis azzal segít a legtöbbet, ha ő maga is beáll vasalni. Két órán keresztül sokkolta az ügyfeleket vasalóval a kezében. Senki nem gondolta volna, hogy a családi vállalkozás fellendítése érdekében hajlandó kétkezi munkát vállalni, ezért hatalmas sor keletkezett a pult előtt, ahol serénykedett. Egy dologgal azonban nem számolt a 193 centi magas sztár: hogy ilyen hamar megfájdul a dereka vasalás közben. A műszak után férfiasan bevallotta, a vége felé alig várta már, hogy letehesse munkaeszközét.

Legközelebb sokkal daliásabb szerepben láthatjuk Liam Neesont a mozikban. A Csatahajó (Battleship) című szuperprodukcióban Shane admirálist alakítja, aki flottáját a tenger mélyéről támadó idegen lények ellen vezeti. A legénységet olyan sztárok alkotják többek között, mint Rihanna, Taylor Kitsch és Alexander Skarsgaard.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .