Lesz valaha Pókember / Bosszúállók crossover?

Múlthéten érkezett a hír, hogy A csodálatos pókember 2 (The Amazing Spider-Man 2) végén leadnak egy jelenetet az X-Men - Az eljövendő múlt napjaiból (X-Men: Days of Future Past), ami alapján a rajongók lelkesen elkezdtek találgatni, hogy talán a két franchise útjai keresztezik egymást.

Lesz valaha Pókember Bosszúállók crossover

Később kiderült, hogy Marc Webbnek még egy részre szóló szerződése van, de a stúdió csak akkor ad neki erre engedélyt, ha a Sony ingyen reklámozza az X-Men - Az eljövendő múlt napjait.

Arra a kérdésre, hogy mennyi az esélye annak, hogy a Sony Pictures összefog a Marvel Studiosszal és a 20th Century Foxszal, hogy elkészüljön egy közös film, A csodálatos pókember 2 (The Amazing Spider-Man 2) producere, Avi Arad azt a választ adta, hogy erre csak akkor kerülhet sor, ha a stúdióknak elfogytak a saját ötleteik, az pedig valószínűleg nem most lesz.

Nem csak A csodálatos pókember 3 (The Amazing Spider-Man 3), de A csodálatos pókember 4 (The Amazing Spider-Man 4), a Venom és a The Sinister Six is készülőfélben van, szóval… Végül egy kérdés maradt csak hátra: szeretnétek, ha az Andrew Garfield által alakított Pókember egy szép napon csatlakozna a Bosszúállók csapatához?

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

3 hozzászólás

  1. zsocso

    Szerintem jól van ez igy. Azt meg végképp nem szeretném, hogy Garfield egy X-MEN filmben bohóckodjon.

  2. GoDach

    Szerintem nincs baj Garfield-al. Egyáltalán semmi. Kellemest a hasznossal, most nézem a fiammal a régi Spider-Man sorozatot. Nagyon rá illik a szerep. Jobban mint a herpeszes korcsra az előző filmből. Ááá istenem, meg az a jánygyermek főszereplő “hölgy”. pfff.
    Általában megpróbálok minden alkotást tisztelni, de sajnos ezeket a pókember filmeket a jeleneteken kívül törölném az elmémből.

    Egyébként nem emlékszem jól hogy vendégszereplőként Wolwerine és Spidey is feltünt a bosszúállók egy-egy epizódjában?

  3. Na erre a bosszúállósra sem én fogok válaszolni. Egyelőre viszont én sem látom sok értelmét a ‘házasságnak’, de egy szép napon… jól felvezetve, akár még működhet is.

    Nekem nem volt gondom a régi trilógiával sem, bár a főszereplőt sohasem csíptem, mint színészt. Illetve de, a Vágtában eszméletlenül hiteles alakítást láthatunk tőle.