Lesz Bazi nagy görög lagzi 2

Közel 12 évvel a Bazi nagy görög lagzit (My Big Fat Greek Wedding) követően a The Hollywood Reporter írja hírében, hogy Nia Vardalos és John Corbett is visszatérnek a Bazi nagy görög lagzi 2-ben (My Big Fat Greek Wedding 2).

Lesz Bazi nagy görög lagzi 2

Nia Vardalos írta a folytatás forgatókönyvét, melynek cselekménye egy új esküvőre fókuszál, ami újra összehozza a családot, ugyanakkor féltett családi titkok is a felszínre kerülnek. Vardalos ismét Toula Portakalos bőrébe bújik, míg John Corbett a férjét, Iant eleveníti meg. A történet elsőként egy színdarabként látott napvilágot Nia Vardalos tollából, amelyet Rita Wilson látott Los Angelesben, amit aztán beajánlott férjének, Tom Hanksnek.

Mivel az első rész $241 milliót jövedelmezett, kijelenthető róla, hogy ez minden idők legsikeresebb függetlenfilmje. Az eredeti film producerei, Tom Hanks és Rita Wilson a folytatásnál is visszatérnek a Playtone Pictures nevű cégükön keresztül.

Joel Zwick rendezte az első filmet, azonban arról nincs hír, hogy őt is viszontláthatjuk-e, vagy sem, bár igazándiból a rendező kilétét egyelőre homály fedi.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .