Leonardo DiCaprio Ridley Scott drogkartelljében

A 20th Century Foxhoz kerültek Don Winslow legújabb regénye, a The Carter megfilmesítési jogai, amelynek rendezője Ridley Scott lesz - írja beszámolójában a The Hollywood Reporter.

Leonardo DiCaprio Ridley Scott drogkartelljében

A Deadline pedig arról adott hírt, hogy a stúdió Leonardo DiCapriót nézte ki a főszerepre. Ugyancsak a stúdió birtokában van Winslow 2006-os regénye, a The Power of the Dog jogai is, amelyben egy DEA ügynök és egy drogdíler között kezdődő háború történetét mesélik el, és ennek folytatása a The Cartel.

A The Cartel című regénye az előző hónapban jelent meg, és viharos kritikákat kapott. A könyvsorozatban Art Keller DEA ügynök és a mexikói drogkartell egyik fejese, Adan Barrera véres háborúját ismerhetjük meg. Az első regényben, a The Power of the Dogban Keller összebarátkozott a majdani drogdílerrel, Barrerával mielőtt ők ketten összeakasztották a bajszukat. Ezt követően miután elszabadultak az események, Barrera brutálisan meggyilkolta Keller társát. A The Cartel története időben a 2004 és 2014 közötti eseményeket dolgozza fel, amikor a véres viszály újra feléled Barrera szökését követően, aki elhatározza, hogy újjáépíti birodalmát a semmiből.

Amennyiben DiCaprio bólint a felkérésre, Art Keller szerepe vár rá, azonban még nem kezdődtek meg vele a tárgyalások. Don Winslow partnere, aki jegyzi a Vadállatok forgatókönyvét is, melynek szintén egy Winslow-regény adja az alapjait, fogja írni a The Cartel forgatókönyvét. A 20th Century Fox állítólag közel $6 millió dollárt fizetett a két könyv jogaiért, és a forgatókönyv megíratásáért.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .