Leonardo DiCaprio és a Sam Phillips életrajzi film

Leonardo DiCaprio új projektre talált, ugyanis a The Hollywood Reporter arról írt, hogy az Oscar-díjas színész nagyvászonra adaptálja a legendás zenei producer, Sam Phillips életét, akit maga DiCaprio kelt majd életre a Paramount Pictures filmjében.

The 86th Annual Oscars held at Dolby Theatre - Red Carpet Arrivals Featuring: Leonardo DiCaprio Where: Los Angeles, California, United States When: 02 Mar 2014 Credit: Adriana M. Barraza/WENN.com

Egyelőre írója még nincs a projektnek, viszont az alapokat Peter Guralnick önéletrajzi regénye, a Sam Phillips: The Man Who Invented Rock 'N' Roll szolgáltatja. Hogy ki az a Sam Phillips? A Sun Records alapítója és az az ember, aki felfedezte többek között Elvis Presleyt, de dolgozott még együtt olyan nagyokkal, mint B.B. King, Howlin’ Wolf, Johnny Cash, Jerry Lee Lewis, vagy Roy Orbison.

DiCaprio producerként is egyengeti a projekt útjait Jennifer Davissonnal és az Appian Way Productions nevű cégével együtt. Továbbá olyan arcok is produceri tisztséget töltenek még be, mint Steve Bing, Mick Jagger, Ian Montone, Victoria Pearman és Rick Yorn.

A kérdés már csak az, hogy kinek lenne testhezálló feladat egy ilyen film megrendezése?!

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .