Légy ott a Die Hard-gálán!

Ezt nem lehet kihagyni. John McClane végre visszatér a mozikba: a Die Hard sorozat legújabb része, a Die Hard - Drágább, mint az életed (16E) (A Good Day to Die Hard, hazai bemutató: február 14.) az új évezred tempójában pörög, de a régi, borostás, mogorva rendőr áll az események (és ütések, robbanások, tűzharcok) közepében. A film különlegessége, hogy a New York-i zsaru ezúttal elhagyja szűkebb hőn szeretett városát, mert egy különösen fontos ügy Moszkvába szólítja: de a magyar nézők számára nagyon ismerős lesz ez a Moszkva.

A film nemzetközi gálabemutatójára február 7-én, csütörtökön Londonban kerül sor, és mert a Die Hard-filmeknek a világ minden pontján rengeteg rajongója van, a szervezők lehetővé teszik, hogy mindenki a vörös szőnyeg közelébe kerülhessen: magyar idő szerint este 7 órától élőben közvetítik a nagy eseményt ezen az oldalon. Ráadásként eddig sehol nem látott részleteket mutatnak a filmből valamint interjút készítenek az érkező sztárokkal: köztük természetesen Bruce Willisszel és Jai Courtneyval.

Légy ott a Die Hard-gálán!

Aki szeretne valamit kérdezni a sztároktól, az már most megteheti. A kérdéseket a Facebookon vagy a twitteren teheti fel - ez utóbbi esetében a kérdés része legyen a #DieHard hashtag is.

Ezután már csak egy hét, és hozzánk is megérkezik a megállíthatatlan zsaru: a Die Hard - Drágább, mint az életed február 14-től látható a hazai mozikban.

IC Press

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

2 hozzászólás

  1. Anonymous

    Azt lehet tudni, hogy hány perces lesz? Valami olyasmit olvastam, hogy csak 97 az egész? Igaz ez?