Legendás Legók megfigyelése

A Warner Bros. megerősítette, hogy három LEGO film (Ninjago, Lego Batman Movie és A Lego kaland 2) is készülőfélben van, amelyek 2016-ban, 2017-ben és 2018-ban érkeznek. Sőt, a Legendás állatok és megfigyelésük (Fantastic Beasts and Where to Find Them) trilógia lesz, melynek részei 2016-ban, 2018-ban és 2020-ban debütálnak.

Legendás Legók, miegymás

A 2016-ra bejelentett Ninjago filmet Charlie Bean rendezi, producerként pedig Dan Lin, Roy Lee, Phil Lord és Chris Miller érkezik a fedélzetre. Mint tudjuk pár nappal ezelőttről, a Lego Batman film 2017-ben érkezik Chris McKay rendezésében, ami 2018-ra tolta át A Lego kaland 2-t (The Lego Movie 2).

A stúdió 2016-ban, 2018-ban és 2020-ban küldi mozikba a J.K. Rowling regényén alapuló Legendás állatok és megfigyelésük filmeket, amellyel Rowling forgatókönyvíróként debütál. A kérdés jogos, igen, ez ugyanabban a varázslóvilágban játszódik, mint a Harry Potter, és hasonló mágikus lények és főszereplői vannak. Ennek rendezője David Yates lesz, aki az utolsó négy Harry Potter-filmet is jegyzi.

A részletekért tessék címkézni, mindről volt szó korábban.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .