Legend trailer, iker-gengszterszerepben Tom Hardy

Az Empire meghozta a Legend első teaser előzetesét, amelyben Tom Hardy kelti életre Reggie és Ronnie Krayt is. Gengsztertéma pipa, de a múltról lazán árulkodnak a címkék, hívjátok segítségül őket!

A filmet Brian Helgeland rendezte, aki legutóbb A 42-est (42) szállította, de ő jegyzi a Lovagregényt (A Knight's Tale) is, sőt a Szigorúan bizalmas forgatókönyvét is neki köszönhetjük. Angol premier szeptember 11-én.

Trailer:

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

10 hozzászólás

  1. Hollingsworth

    Na végre!!!! először Johny Deppes gengszter film most meg ez! Jöhetnek a hasonló kaliberű filmek sorba!

    • zsocso

      Szerintem minden komolyabb szinész max 2 filmet csinál évente. Vagy az is lehet, hogy csak egyet. Aztán a stúdióktól függ, hogy mikor mutatják be. Ezért lehet az, hogy Hardy-nak most itt van a 44.gyerek, a Mad Max és ez a film is. 2013-ban például csak 1 filmjét mutatták be, de az is kitudja mikor készült.

      • Szó se róla, nem rossz indulatból mondtam csak láttunk már nem egyszer ilyet. Pár nagy szerep, aztán vagy elvállal minden szart, vagy nem kap annyi figyelmet. És sajna ez a legtöbb esetben így van. És még akkor, ott vannak a hűtlen fogyasztók is, akik három évig imádják pl Liam Neeson-t majd a negyedikben már a divatboszorkányvadászat elvét követik.
        Egy Keanu Reeves pl nagyon kevésből lesz csak….

        • Na nem mintha Reeves játszott volna valaha is akkorát, hogy leszakadt az ég. :) Remek színész, ez nem kérdés, de igazán mélyre hatoló drámai alakítást még nem láttam tőle.

      • Ez így van, de vannak kivételek. Az a baj, hogyha felkapnak egy színészt, képesek rongyossá szerepeltetni, amikor valaki mindenhol ott van, és már egyszerűen sok. Chris Pratt kezd így lenni. Ő most a sztár(lord).

  2. zsocso

    Mindig van olyan szinész, akit felkapnak 2-3 évre aztán elfelejtik. A közelmúltból lásd. Josh Hartnett és Sam Worthington és ilyen lesz Jai Courtney is.

    • Courtneyt ne is mondd… és yep, Worthington is lecsengett. Hardy azért tehetségesebb!