Új befejezést kap a Mission: Impossible 5, leállt a forgatás, de azóta újra forog és képek is érkeztek

Az eredetileg tervezett karácsony helyett már nyár közepén megkapjuk a Mission: Impossible 5-öt, vagyis már alig öt hónap van hátra a premierig, azonban újabb furcsaság ütötte fel fejét a film körül.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint az éppen forgó film munkálatait felfüggesztik egy hétre, ugyanis a zárójelenetet nem találták elég kielégítőnek, úgyhogy Christopher McQuarrie rendező és egy nevét elárulni nem kívánó már dolgoznak az új befejezésen.

A névtelen író egyébként egyetlen vasat sem kap a munkájáért, és a neve sem fog szerepelni sehol. Chris, Tom és egy harmadik illető összeültek, hogy átgondolják az eredeti tervüket, és javítsanak rajta egy kicsit. Utána már a WWZ-ről van szó, hogy ott mennyi újraforgatás volt és emiatt csúszott is, de végül sikeres lett, és ugye már tervben van a folytatás. De az nem biztos, hogy a Mission: Impossible 5 is csúszni fog az újraforgatások miatt, a forrás szerint nincs okunk aggodalomra, ugyanis a Paramount sem aggódik, hogy bármi miatt ne tudnák tartani a július 31-ére bejelentett premierdátumot.

Csakhogy, úgy tűnik, a THR beszámolója kicsit megkésett, ugyanis tegnap az Entertainment Weekly megerősítette, hogy a forgatás valóban leállt, csak épp múlt hétvégén, azóta pedig már újra forog, ugyanis a helyszínről fotók is érkeztek.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .