Kitűzték a Transformers 5, 6 és 7 premierjét

Életünk végéig nézhetjük a Transformereket! A Paramount Pictures ma kitűzte a Transformers 5, a Transformers 6 és a Transformers 7 premierjét is.

Kitűzték a Transformers 5, 6 és 7 premierjét

A Transformers 5 forgatókönyvét Art Marcum, Matt Holloway és Ken Nolan szállítják, és Michael Bay is visszatér némi könyörgés után, ami pedig a premiert illeti, 2017. június 23-án nézhetjük az ötödik filmet, amikor a Warner Bros. Csodanő (Wonder Woman) filmje lesz az ellenfele. Mark Wahlberg visszatérését szintén megerősítették.

Következő évben, 2018. június 8-án érkezik is a Transformers 6, aminek a Legendary Godzilla 2-jével kell majd megküzdeni, a Transformers 7 pedig 2019. június 28-án kerül mozikba. Ezeknek a részleteit nem kötötték az orrunkra, de tippre egyben forgatják le mindhárom részt, hiszen egyébként nem tűnik tarthatónak az évente esedékes premier.

Transformers Űrdongó testvérfilm

Nem sokkal később viszont bejelentették, hogy a 2018-ban érkező Transformers-film nem más, mint az Űrdongó spin-off, ami borítja az elméletemet, de majd meglátjuk, hogy ezt kire bízzák.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

1 hozzászólás

  1. Hollingsworth

    jajjjjj…Disney recept….minden évre egy robot film