Kevin Smith és Johnny Depp lányai a nagyvásznon

Johnny Depp és Kevin Smith valami olyasmit hoznak össze a vásznon, amire eddig még nem volt példa. Azt már tudjuk, hogy Smith új filmje a Yoga Hosers című akció-vígjáték, melynek forgatását a héten kezdték el, de nézzük a frissen napvilágot látott részleteket.

Kevin Smith Johnny Depp lányai a nagyvásznon

A JoBlo szerint Lily-Rose Depp és Harley Quinn Smith is szerepelni fog a filmben. Gondolom, a neveikből kitaláltátok, hogy előbbi Depp, utóbbi pedig Smith lánya, akik főszerepben tűnnek majd fel, a történet pedig így fest:

A történetet Smith írta, melynek középpontjában két 15 éves jógázó, Colleen Collette (Lily-Rose Depp) és Colleen McKenzie (Harley Quinn Smith) állnak, akik suli után a manitobai Eh-2-Zed nevű kisboltban dolgoznak. Amikor egy ősi gonosz előtör Kanadában, és veszélybe sodorja a végzősök partiját, a két Colleen összefog a legendás montreali embervadásszal, Guy Lapointe-tal (Johnny Depp), és együtt küzdenek az életükért.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .