Kevin Costner '60-as években játszódó űrdrámája

A Variety értesülései szerint Kevin Costner aláírt Taraji P. Henson és Octavia Spencer mellé az 1960-as években játszódó Hidden Figures című űrdrámába. Costner és Spencer korábban már szerepeltek közös filmben (Black or White).

Kevin Costner '60-as években játszódó űrdrámája

Kevin Costner fogja alakítani a NASA űrprogram vezetőjét, ami pedig a Hidden Figures történetét illeti, középpontjában az afroamerikai briliáns matematikus, Katherine Johnson (Taraji P. Henson) áll. Katherine két másik kollégájával, Dorothy Vaughnnal és Mary Jacksonnal kulcsfontosságú szerepet töltenek be abban, hogy John Glenn első amerikai űrhajósként megkerülje a Földet.

Az alapokat Margot Lee Shetterly hamarosan megjelenő könyve, a Hidden Figures: The Story of the African-American Women Who Helped Win the Space Race szolgáltatja, amelyből Allison Schroeder adaptált forgatókönyvet. Ted Melfi (St. Vincent) rendezi a filmet, de a forgatás részleteit még nem ismerjük.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .