Kétéjszakás kaland magyar előzetes és premierinfó

Ősszel kerül a magyar mozik műsorára az Oscar-díjas rendező, Mike Nichols (Diploma előtt, Charlie Wilson háborúja, Közelebb) fia, Max Nichols debütáló rendezése, a Kétéjszakás kaland (Two Night Stand) című romantikus vígjáték.

Kétéjszakás kaland magyar előzetes és premierinfó

A film története szerint a hóvihar arra kényszerít két embert - akik egy online társkeresőn szedték fel egymást - hogy akaratlanul is meghosszabbítsák az egyéjszakás kalandjukat. Hollywood legtehetségesebb fiatal színészei mellett szerepel a filmben Kid Cudi amerikai rapper, énekes is, aki az utóbbi időkben filmekben is kipróbálta magát, legutóbb például a Need for Speedben láthattuk, de játszani fog a Törtetők (Entourage) sorozat moziváltozatában is. A film azt a kérdést teszi fel, milyen ciki és röhejes jelenetek sülhetnek ki belőle, ha az egy éjszakásra tervezett kaland kétéjszakásra hosszabbodik. Nézd meg az előzetest, és ne feledd el ellenőrizni a következő napi időjárás-jelentést mielőtt belevágsz egy egyéjszakás szexbe!

Magyar bemutató:

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .