Két év múlva Z világháború 2

A Paramount Pictures mára virradóan végre kitűzte a Z világháború 2 (World War Z 2) premierjét 2017 nyarára. A folytatás története onnan folytatódik, ahol az első rész abbamaradt, és Brad Pitt is visszatér Gerry Lane szerepében.

Két év múlva Z világháború 2

A Z világháború 2-t nem ugyanaz a rendező vezényli, mint az alapkövet, hanem Juan Antonio Bayona, de bízunk benne, hogy ő sem megy majd félre. Szóval a folytatás egész pontosan 2017. június 9-én debütál az Államokban, és bizonyára nekünk sem sokat kell majd rá várnunk. Érdekesség, hogy erre a napra van bejelentve a Fantasztikus négyes 2 (Fantastic Four 2) is, amivel még bármi lehet az első rész függvényében. A jó hír, hogy a forgatókönyvet Steven Knight körmöli.

Ha már premierdátumok, akkor a Universal Pictures pedig kitűzte a Bazi nagy görög lagzi 2 (My Big Fat Greek Wedding 2) premierjét 2016. március 25-ére, amikor a Batman v Superman is nyit.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

1 hozzászólás

  1. zsocso

    Az első rész nagy csalódás volt számomra. Abszolút nem volt meg a világháborús hangulat 1-2 tömegjelenetet kivéve. SPOILER: Az a húzás hogy a zombik nem támadják meg azt, akinek valami betegsége vagy sérülése van,teljesen érthetetlen volt számomra. Ha jól emlékszem az egyik katona azért úszta meg, mert rossz volt a térde. Milyen finnyásak ezek az halottak :). A végén akkor meg sem kellett volna fertőznie magát Brad Pittnek, mert nemsokkal előtte egy nagy vasdarab megsebesitette. Arról nem is beszélve, hogy miután megfertőződtek az emberek, a semmiből jött létre ez a képességük? SPOILER