Készül a Last Vegas 2

Hű, a CBS Films szerint annyira nagyon jó volt a tavaly bemutatott Last Vegas, hogy folytatást kell hozzá készíteni - írja a Deadline. Sőt, az első rész főszereplői, Michael Douglas, Robert De Niro, Morgan Freeman és Kevin Kline is visszatérnek a Last Vegas 2-ben.

Készül a Last Vegas 2

David Diamond és David Weissman vállalták el a forgatókönyvírást, és az első részt rendezőként jegyző Jon Turtletaub is benne van a buliban, bár a hivatalos szerződést még nem írták alá. A történet középpontjában a négy főszereplő áll, akik hazatérnek szülővárosukba, Brooklynba, ahol azóta elég sok minden megváltozott.

Laurence Mark és Amy Baer is visszatérnek produceri tisztségükben, de a forgatás kezdőnapját még nem találták ki. Továbbá sem a premierdátumról, sem pedig arról nincs hír, hogy a mellékszereplők, Mary Steenburgen, Jerry Ferrara, Romany Malco, Roger Bart vagy Michael Ealy ismét fel fognak-e tűnni.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

2 hozzászólás

    • Én is kiakadtam. Bírtam az első részt, de minek ide folytatás… nem értem.