Napjainkban folytatódhat a Kill Bill 3

Több, mint tíz éve került moziba a Kill Bill Vol. 1 és a Kill Bill Vol. 2, és meglepő lenne, ha Quentin Tarantino visszatérne, hogy lezárja a történetet a Kill Bill 3-mal.

Lehet Kill Bill 3

A rendező többször hangoztatta, hogy Beatrix Kiddo visszatérhet. Kérdés, hogy milyen formában? Maga Tarantino kotyogta el, hogy van esély a Kill Bill 3 elkészülésére, és tökéletes indoka van arra, hogy eddig miért nem készült el a film.

Vajon merre járt A Menyasszony az elmúlt egy évtizedben?! Pihent - természetesen. Ez rá is fért... ha jobban belegondolunk. Tarantino kifejtette ötletét, miszerint valós időben folytatódna a történet. Kiddo életében sok minden megváltozott azóta, és mivel a rendező ezeket szeretné belefoglalni a folytatásba, sokkal tovább tart összeraknia ezt a filmet, mint más projekteket. Persze évekkel ezelőtt épp Tarantino tagadta, hogy valaha is elkészül a Kill Bill 3.

Tarantino legújabb műve, az Aljas nyolcas (The Hateful Eight) odakint karácsonykor kerül mozikba, többek közt erről és a rendőri brutalitásról is beszél a What the Flicknek adott interjújában.

The Hateful Eight, Television, And Police Brutality:

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

3 hozzászólás

  1. zsocso

    Tarantino leggyengébb filmjei voltak a Kill Bill 1-2. Persze ez nem jelenti azt, hogy rosszak lennének. De a többi filmje sokkal jobb.

    • Én imádtam. Az első rész kb félórának tűnt, a második meg negyven percnek. Engem ennyire megvett…

      • zsocso

        Nem volt rossz, de engem néhol kimondottan untatott. Az a jelenet például, amiben lekaszabol 100 ellenfelet, szerintem az egyik legunalmasabb akció jelenet, amit valaha láttam. Azthittem sosem lesz vége. De vannak a két filmnek erős pillanatai és párbeszédei, ez tény.