Készül a Fagyos ikrek filmváltozata

Az Alcon Entertainment elkészíti a Fagyos ikrek (The Ice Twins) filmváltozatát, amelynek alapjait S.K. Tremayne azonos című pszicho-thriller regénye szolgáltatja.

Készül a Fagyos ikrek filmváltozata

A gyártó már fel is kérte Isaac Adamsont, hogy dobja papírra a forgatókönyvet. A Fagyos ikrek filmváltozata egy párt könyvet nyomon, akiknek életét tragédia veszi körül, amikor ikerlányaik közül az egyik életét veszíti egy balesetben.

A könyv szinopszisa így fest: Sarah egyik lánya meghalt. De vajon biztosan tudhatja-e, hogy melyik? A Fagyos ikrek lenyűgöző pszicho-thriller, fordulatokban bővelkedő cselekménnyel. Egy évvel azután, hogy az egyik egypetéjű ikerlányuk, Lydia balesetben meghalt, Angus és Sarah Moorcroft a férfi nagyanyjától örökölt kis skót szigetre költözik abban a reményben, hogy sikerült helyrehozni az életüket. Ám amikor az életben maradt lányuk, Kirstie azt állítja, tévedtek, és ő valójában Lydia, a házaspár világa ismét romokban hever. Ahogy közelít a tél, Angusnak el kell mennie a szigetről dolgozni. Sarah magányos, és Kirstie (vagy Lydia?) egyre zaklatottabban viselkedik. Amikor anya és lánya egy hatalmas viharban a szigeten reked, az asszonyra rátörnek a múlt emlékei. Mi is történt valójában azon a végzetes estén, amikor meghalt az egyik lánya?

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

1 hozzászólás

  1. Varga Ferenc

    Most olvasom a könyvet, lenyűgöző! Kíváncsian várom a filmet.