Készül a District 10, de kérdéses a megvalósulása

DIST9_WldPst_27x40_4

Neill Blomkamp rendező a Wirednek adott interjújában elárulta, hogy örülhetnek a District 9 rajongói, ugyanis készül a folytatás District 10 címmel.

A jó hír az, hogy az első rész társ-forgatókönyvírója, Terri Tatchell és Blomkamp már a kezükben tartanak egy 18 oldalas vázlatot, viszont nem hangzik túl biztatóan, hogy Blomkamp még nem kötelezte el magát a folytatásra.

Nyilván a történet részleteit titokban tartják, de Blomkamp szerint az ötlete "kib*szott jó".

A rendező következő rendezése a Chappie lesz, amelynek főszereplőjét a District 9 és az Elysium - Zárt világ (Elysium) főszereplője, Sharlto Copley fogja alakítani, és nemrégiben Dev Patel neve is szóba került az egyik szerepre.

A rendező úgy nyilatkozott a filmről, amely egy érző android robotról szól, hogy pontosan annyira okos lesz a főszereplő, mint például te, de vajon hogyan bántasz meg egy robotot? A film azt a kérdést boncolgatja, hogy vajon másképp bánnánk-e egy ilyen robottal, mint egy emberrel. Emiatt elég megható, de ugyanakkor kellőképpen akciódús is lesz.

A Chappie forgatása ősszel kezdődik a dél-afrikai Johannesburgban, és $60 millió áll majd a készítők rendelkezésére.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .