Stallone szerint lesz Creed 2, de Rambo 5 nem

Odakint már régóta dübörög a Creed: Apollo fia (Creed), amire mi még várhatunk pár hetet, viszont a Varietynek adott interjújában a MGM elnök vezérigazgatója, Gary Barber megerősítette, hogy hatalmas siker a film a mozipénztáraknál is, nem csak a kritikusok szemében.

Stallone szerint lesz Creed 2, de Rambo 5 nem

Most jön egy kicsit sem meglepő bejelentés tőlük, miszerint nem látják akadályát, hogy miért ne készülhetne el a Creed 2, amelyben Micahel B. Jordan természetesen visszatér Adonis szerepében. A Creed: Apollo fia simán meghozhatja Sylvester Stallonénak az Oscar-jelölést a Legjobb férfi mellékszereplő kategóriában, a rendezőt, Ryan Cooglert pedig a Legjobb rendezők közé jósolják többen.

Szóval közel sem biztos, hogy Coogler elvállalja a Fekete Párduc (Black Panther) rendezését, ugyanis Stallone szerint nagyobb erő van egy olyan filmben, mint a Creed, semmint egy szuperhősös akármiben. Egyelőre mindenki bízik Coogler visszatérésében, de ő még nem biztos, ellenben nyilván Stallonét is viszontláthatjuk a Creed 2-ben.

Stallone évek óta próbálja tető alá hozni a Rambo 5-öt, amiről most úgy nyilatkozott, hogy szíve szerint elkészítené, de a teste azt mondja, hogy ne tegye, úgyhogy ez a projekt így a levesbe került. És, ha már Rambo, akkor mielőtt szárnyra kapnának különféle pletykák, megerősítette, hogy a Rambo: New Blood tévésorozatban sem érintett, ami a FOX csatornára készül.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .