Késik a Tökéletes hang 3, érkezik a Girl Trip

Mivel nincs különösebb rövid hír, így külön posztot kap a Tökéletes hang 3 premierjének elnapolása, na meg egy új film, a Girl Trip is felbukkant a láthatáron.

Késik a Tökéletes hang 3, érkezik a Girl Trip

A Universal Pictures eredetileg 2017. július 31-én mutatta volna be a zenés franchise harmadik darabját, viszont ezt a dátumot Malcolm Lee női főszereplős vígjátéka, a Girl Trip kapta meg, a Tökéletes hang 3 pedig átkerült 2017. december 22-ére. Ez utóbbinál Anna Kendrick, Brittany Snow és Rebel Wilson a megerősített stábtagok, és Elizabeth Banks is visszatér rendezőként.

A Girl Tripről korábban nem esett szó, ennek producere Will Packer (Pofázunk és végünk, Gondolkozz pasiaggyal!), a történet középpontjában pedig négy régi jó barát áll, akik New Orleansba utaznak az Essence Fesztiválra. A lányok kapcsolata még szorosabbá válik, előtör vad, bulizós énjük. Sokat isznak, táncolnak és partiznak, és persze a szerelemre is marad idejük.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

1 hozzászólás

  1. Jaj de utálom ezt a Rebel Wilsont. Nem hiszem el, hogy nulla szinészi tehetséggel, -pusztán azért, mert kövér és bunkó-lehet szerepeket kapni Hollywoodban.