Késik a Jumanji, A Védelmező 2 és más filmek is

Miután bejelentették, hogy A setét torony premierje átkerült februárról júliusra, a Sony Pictures tovább rendezkedett jövő évi naptárjában, ami több filmet is érint.

Az első ilyen film a Jumanji folytatás/reboot, amelyet eredetileg 2017. július 28-án láthattunk volna amolyan nyári popcornmoziként, de a Sony karácsonyi filmet csinál belőle, az új dátum 2017. december 22-ére szól. Meglátjuk, bejön-e ez a taktika. Ha már, akkor hoztam nektek néhány képet a filmből, amelyek minősége lehetne jobb - főleg az elsőé:

jumanji-new-pic-1

jumanji-new-pic-2

jumanji-new-pic-3

A másik érintett A Védelmező 2, amelynél nem is keveset toltak a premieren: 2017. szeptember 29-ére volt bejelentve, 2018. szeptember 14-ére került át. Denzel Washington visszatér, de a filmnek még se írója, se rendezője.

Az Egyenesen át remake késését gondolom nem sokan bánják, 2017. augusztus 18. helyett 2017. szeptember 29-ére került át, ami szinte szót sem érdemel. Végül pedig a nemrég előzetest kapott T2 Trainspotting premierjét is elnapolták, de ez sem sokkal. 2017. február 3. helyett 2017. március 3-ára került át, amikor is limitált teremszámban mutatják be, majd egy héttel később a nagyközönség is megkapja.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .