Képek Ausztráliából Angelina Jolie új háborús filmjének forgatásáról

Aki utálja a hazai nyirkos-hideg december közepi időjárást, az álljon meg egy pillanatra, és néma sajnálattal adózzon Angelina Jolie-nak, aki alig kap levegőt a melegtől. A színésznő második filmjét rendezi Ausztráliában, negyven fokos hőségben. A helyszín Werris Creek Új-Dél Walesben, ahol ilyenkor karácsony táján trópusi hőség tombol. Angelina jól bírja a meleget, de ez a száraz forróság nagyon megviseli, aminek talán az is oka, hogy még nem épült fel teljesen év eleji dupla mellműtétje óta.

Képek Ausztráliából Angelina Jolie új háborús filmjének forgatásáról 01

A színésznő második filmje az Unbroken (Unbroken, hazai bemutató: 2014. december) címet viseli, és azokról az amerikai pilótákról szól, akiket a második világháborúban fogságba ejtettek a japánok, miután gépük lelövését túlélve 42 napig hánykolódtak a tengeren. A foglyoknak embertelen kínokat kellett kiállniuk, de nem törtek meg, és kitartottak a szövetségesek győzelméig. A film főszereplői Garrett Hedlund, Jack O'Connell, Domhnall Gleeson és Alex Russell, a forgatókönyvet pedig a Coen-fivérek írták.

Képek Ausztráliából Angelina Jolie új háborús filmjének forgatásáról 02Képek Ausztráliából Angelina Jolie új háborús filmjének forgatásáról 03Képek Ausztráliából Angelina Jolie új háborús filmjének forgatásáról 04Képek Ausztráliából Angelina Jolie új háborús filmjének forgatásáról 05Képek Ausztráliából Angelina Jolie új háborús filmjének forgatásáról 06Képek Ausztráliából Angelina Jolie új háborús filmjének forgatásáról 07Képek Ausztráliából Angelina Jolie új háborús filmjének forgatásáról 08Képek Ausztráliából Angelina Jolie új háborús filmjének forgatásáról 09Képek Ausztráliából Angelina Jolie új háborús filmjének forgatásáról 10

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .