Keleti nyugalom - Marigold Hotel - magyar feliratos előzetes

Nem vágytak kalandra és nem akartak új életet kezdeni: egy csapat angol nyugdíjas egy különösen tarka brosúra csalogatásának engedve mégis úgy dönt, hogy idős éveit egy indiai szállodában tölti. Ám, amikor végre megérkeznek az áhított, és meggyőzően olcsó új lakóhelyükre, egészen mást találnak, mint amit a hirdetés ígért.

Kénytelenek alkalmazkodni az új helyzethez: a sok szokatlan színhez, illathoz, stílushoz, emberhez és állathoz. Van köztük, aki idegenkedik, van, aki lelkesen kíváncsiskodik - de lassanként mind megértik, hogy valami különleges, nagy ajándék vár rájuk az országban, ahol semmi sem úgy működik, ahogy várnánk.

m1

Fantasztikus angol színészcsapat, Judi Dench, Maggie Smith, Bill Nighy, Tom Wilkinson és a Gettómilliomosból (Slumdog Millionaire) ismert Dev Patel működik közre a Szerelmes Shakespeare (Shakespeare in Love) rendezőjének csodás helyszíneken játszódó, különleges humorú és utolérhetetlenül kedves vígjátékában, a Keleti nyugalom - Marigold Hotelben (Best Exotic Marigold Hotel), amely május 3-án feliratosan kerül a hazai mozikba. A tovább mögött még két kép, és a feliratos előzetes nézhető.

m2m3

Magyar bemutató:

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .