Kate Winslet szorongott a vörös szőnyegen

Kate Winslet szorongott a vörös szőnyegen

Hatalmas pocakkal jelent meg Kate Winslet a főszereplésével készült Nyárutó (Labor Day, hazai bemutató: 2014. február 6.) című film londoni díszbemutatóján. A nyolcadik hónapban lévő színésznő készségesen pózolt a fotósoknak, de később elárulta, közben az járt a fejében, előfordulhat, hogy várandóssága miatt bármelyik pillanatban rohannia kell. "Remekül vagyok, a szülés még egy kicsit odébb van - mondta vidáman, amikor hogylétéről kérdezték. - Csak tüsszentenem ne kelljen, mert akkor rögtön irány a mosdó!"

A 38 éves színésznő harmadik gyermekét várja, és szerencsésnek tartja magát, mert semmilyen rosszullétet nem tapasztal, ráadásul nem is különösebben kívánós, csak a frissen facsart narancslé iránt érez olthatatlan vágyat. A londoni díszbemutatón arra nem tudott választ adni, kivesz-e hosszabb szabadságot a szülés után. "Ööö… Ezt majd egy másik vörös szőnyegen tessék megkérdezni, most csupa szivacs az agyam" - mondta nevetve.

Kate Winslet a Nyárutóban gyermekét egyedül nevelő anyát alakít, aki befogad egy szökött fegyencet (Josh Brolin), és ez új irányt szab az életének.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .