Karaokéval melegítettek A nyomorultak sztárjai

Amanda Seyfriednek és Russell Crowe-nak köszönhető, hogy gyorsan összecsiszolódott A nyomorultak szereplőgárdája. Crowe ugyanis közvetlenül a forgatás kezdete előtt karaoke-pénteket rendezett, ahol Amanda olyan show-t adott elő, hogy mindenki azonnal feloldódott. A Mamma Miával befutott énekesnő, aki most ünnepli 27. születésnapját, a Muppet Show Brekijének öltözve adta elő Eminem Lose Yourself című számát. "Mind egy kicsit idegesek voltunk, egyik lábunkról a másikra álltunk, de amikor Amanda elkezdett reppelni, megtört a jég - meséli Anne Hathaway, A nyomorultak női főszereplője. - Olyan bájos és vicces volt, és olyan csodálatos a hangja, hogy mind bekapcsolódtunk, és beindult a buli. Aztán amikor hétfőn elkezdtünk forgatni, mindenki teljesen laza volt. Nem kértünk folyton bocsánatot, ha valamit elrontottunk, mert éreztük, hogy egyazon társulathoz tartozunk, és nincs mit szégyellnünk egymás előtt."

Karaokéval melegítettek A nyomorultak sztárjai

Amanda Seyfried Cosette-et, a Hathaway által alakított Fantine lányát játssza A nyomorultakban (Les Misérables, hazai bemutató: 2012. december 27.). A világhírű musicalből készített A nyomorultak az év mozijának ígérkezik, filmipari hírek szerint tucatnyi Oscarra esélyes.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .