Karácsonykor jön az American Sniper, félévet csúszik a The Man from U.N.C.L.E.

A Deadline a délután folyamán hozta le, hogy a Warner Bros. kitűzte az American Sniper premierjét idén karácsonyra, ám ezen a napon csak egyes mozikban lesz látható, a nagyközönség január 16-tól válthat rá jegyet.

Karácsonykor jön az American Sniper, félévet csúszik a The Man from U.N.C.L.E.

Hogy ez mit jelent? Egyértelműen azt, hogy Oscarra gyúrnak Clint Eastwood legújabb filmjével, amelynek főszereplőit Bradley Cooper és Sienna Miller alakítják. A történet középpontjában Kyle (Bradley Cooper), az amerikai hadtörténet leghalálosabbnak tartott mesterlövésze áll, akiről megerősítették, hogy 2009-es leszereléséig 160 célpontot tett el láb alól. Nemrégiben halálos lövés érte, egy másik veterán lőtte le, akin az egyik társával megpróbált segíteni a háborús élményeinek feldolgozásában.

A stúdió elhalasztotta Guy Ritchie új filmje, a The Man from U.N.C.L.E. premierjét is, ami 2015. januárja helyett csak 2015. augusztus 14-én kerül mozikba. A Holtpont (Point Break) remake pedig 2015. augusztus 7. helyett július 31-én érkezik.

Az American Snipernek a Big Eyes és a Hot Tub Time Machine 2, valamint a Rendíthetetlen (Unbroken) lesznek az ellenfelei, míg a The Man from U.N.C.L.E. új napján az NWA életrajzi film, a Straight Outta Compton debütál.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .