Kabinláz remake Eli Roth eredeti forgatókönyve alapján

Az Armory Films 'nagy bejelentést' tett, amikor úgy döntöttek, hogy elkészítik Eli Roth 2002-es Kabinláz (Cabin Fever) című horrorjának feldolgozását.

Kabinláz remake Eli Roth eredeti forgatókönyve alapján

A remake-et nem Roth rendezi, hanem Travis Zariwny (Intruder), a finanszírozást pedig a Pelican Point Media biztosítja. A dolog apropója, hogy abból a forgatókönyvből készül az újragondolás, amelyet az eredetiből is forgattak, és amelyet Eli Roth és Randy Pearlstein dobtak papírra.

Gage Golinghtly, Dustin Ingram, Samuel David, Matthew Daddario és Nadine Crocker fogják alakítani a főszereplőket, akiket főleg horrorokban láthattunk korábban.

Az eredeti film középpontjában öt középiskolás áll, akik egy elhagyott hegyi kuckóban töltik a vakációt. Egy napon láthatatlan ellenség tör rájuk: egyikük megfertőződik egy húsevő vírussal. Amilyen rohamosan terjed a kór a barátok között, ugyanolyan rohamosan fogy az idő. A vírus és az egymás ellen folytatott gyilkos küzdelem során felszínre kerül igazi személyiségük, leplezetlenné válnak igazi érzéseik.

A világszintű forgalmazási jogokkal a Voltage Pictures rendelkezik, akik majd áruba is bocsátják a filmet az American Film Marketen. A forgatást már a héten elkezdik az oregoni Portlandben.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .