Jövőre érkezik a Parajelenségek 5 és a latin spin-off is

Hétvégén zengték a harangok, hogy a Parajelenségek 4 még csekélyebb számaival is simán elérte, hogy a Paramount Pictures folytatást csináljon hozzá.

A stúdió gyorsan be is jelentette, hogy 2013 Halloween-i időszakában, 2013. október 31-én bizony kőkeményen érkezik a Parajelenségek 5 (Paranormal Activity 5).

Jövőre érkezik a Parajelenségek 5 és a latin spin-off is

Ezen kívül szóba került a latinó változat is, melyről erre felé olvashatjátok a korábbi posztokat. Ennek forgatását tavasszal kezdik, melyet a Disturbia társírója, Christopher Landon fog írni és rendezni is.

A híresztelések szerint a spin-offban is a Parajelenségek franchise démonjai bukkannak fel, és többnyire latin színészek fognak benne szerepelni, valamint nem utolsósorban részben spanyolnyelvű lesz.

Visszatérve a Parajelenségek 5-re, jelenleg a folytatás sem íróval, sem rendezővel, de még szereplőgárdával sem rendelkezik, viszont Oren Peli, az első film producere, és Jason Blum ismét betöltik korábbi állásukat.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .