Jövő ősszel jön a Gone Girl, Frankenstein viszont csak 2015-ben

JövQ Qsszel jön a Gone Girl, Frankenstein viszont csak 2015-ben[2]A 20th Century Fox a tettek mezejére lépett, és kitűzte 2014. október 3-ára a Gone Girl premierjének napját. A filmet David Fincher rendezi Gillian Flynn regénye alapján, a főszereplőket pedig Rosamund Pike és Ben Affleck alakítják.

A stúdió elnapolta a Frankensteint 2014. október 17-ről 2015. január 16-ára, amikor a Screen Gems Beware the Night-jával kell majd megküzdenie. Ez az a Frankenstein film, amelyben James McAvoy alakítja a címszereplőt, Daniel Radcliffe pedig a segédjét, Jessica Brown Findlay pedig Lorelait. A rendezése Paul McGuiganre vár, aki Max Landis forgatókönyvét viheti nagyvászonra.

Végül akad még itt egy kisebb csúsztatás, méghozzá The Book of Life (korábban The Day of the Dead címen futott) a következő áldozat, amelyet 2014. október 3. helyett 2014. október 17-én mutatnak be. Mindegyik projektről olvashattok bővebben, ha a címkéket hívjátok segítségül.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .